A Schmetz magas minőségű varrógéptűk magyarországi márkaképviselete. Schmetz: a név kötelez.

Termékeink

Cégünk magas minőségű varrógéptűket, kierősítőszalagokat, bőr és cipőipari valamint konfekcióipari kellékeket forgalmaz közel 20 éve a magyar és közép-európai piacon.

A Schmetz Gmbh és a DBS Italy magyarországi márkaképviseleteként fontos szempont számunkra a minőségi gyártástámogatás , pontos beszállítás, és szakszerű kiszolgálás.

Termékeinket felhasználják a a Szamos Gyerekcipő, Berkemann, Liliputi cipők, a Felina és Triumph fehérneműk valamint egyéb bőr és konfekcióipari termékek gyártásához

Schmetz ipari és háztartási varrógéptűk

Schmetz tűk

A SCHMETZ cég a világ egyik leginnovatívabb tűgyártója aki sok energiát fordít a folytonosan változó igények és fejlődő gyártástechnológia kielégítésére.A BCE Kereskedelmi Kft. a német SCHMETZ cég által gyártott prémium minőségű varrógéptűk magyarországi márkaképviselete.

Cérnák

Cérnák

A Konfekció, cipő , ipar szükségleteihez mindig tudunk cérnát ajánlani.A BCE Kereskedelmi Kft. a DBS Italy márkaképviselőjeként az olaszországi polyester cérnák forgalmazásával immáron 20 éve foglalkozik. Cérnáink különböző felhasználási területeken is bizonyitottak. Kérem tekintse meg ajánlatainkat amennyiben kérdése van várjuk jelentkezését, hogy a kollégáink segítsenek önnek.

Gumiruganyok


Gumiruganyok

A Bce Kereskedelmi Kft. mind spanyolországi mind olaszországi gumirugany gyártok márkaképviseletét ellátja Magyarországon. Termékeiket sokan ismerik és szeretik. Felhasználási terület cipőipar konfekcióipar, sportruházat, munkavédelmi ruházat. Kérem tekintse meg ajánlatainkat amennyiben kérdése van várjuk jelentkezését, hogy a kollégáink segítsenek önnek.

Kierősítő szalagok


Kiegészítő szalagok

A Bce Kereskedelmi kft. kiemelkedő beszállítója több nagy multu cipőgyártónak mind Magyarországon mind a határokon túl. Termékeink varrat erősítésre, de akár ragasztásra is alkalmasok. Szalagjaink pamut , nylon , kevert (Pamut+nylon) , kötött polyester, téphetetlen nyilon. Kérem tekintse meg ajánlatainkat amennyiben kérdése van várjuk jelentkezését, hogy a kollégáink segítsenek önnek.

Varrógépalkatrészek, konfekcióipari, varrodai kiegészítők

Varrógép alkatrészek

A Callott Leon cég egyetlen magyarországi partnereként, a ruházati és konfekcióipari felhasználásra forgalmaz kellékeket és varrógépalkatrészeket, különböző szabászati gépeket és eszközöket.


Egyéb bőr és konfekcióipari alap és segédanyagok

Egyéb kiegészítők


 
A BCE Kereskedelmi Kft. a magas minőségű Olasz , Német, Belga termékeket forgalmazza, mert a minőségi gyártáshoz minőségi anyagok, segédanyagok, szerszámok kellenek. Kérem tekintse meg ajánlatainkat amennyiben kérdése van várjuk jelentkezését, hogy a kollégáink segítsenek önnek. A Dalla Benetta Schiantarelli SpA magyarországi márkaképviselőjeként kérem tekintse meg egyéb termékeinket is, amit megtekinthet az alábbi linken DBS.